Werken bij Planet Happy
Inloggen
Winkelmandje
Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 50,-
Gratis retourneren, 30 dagen bedenktijd

Werken bij Planet Happy

Werken bij Planet Happy

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je affiniteit met de speelgoedbranche? Binnen Planet Happy werken we met een enthousiast en gedreven team om iedere dag de beste winkelervaring te creëren, zowel online als in onze prachtige winkels. Zo zorgen we er samen voor dat de klant de juiste informatie krijgt, helpen we bij het maken van een keuze en kunnen we de klant daarin voorzien van het beste advies.


Planet Happy vacatures

 

Medewerker accounting

Locatie: Velperengh 4, Doorn | Soort dienstverband: Parttime functie van 24-36 uur per week (uren zijn uiteraard in overleg).

Wij zijn op zoek naar een rekenwonder en collega die onze administratie correct verwerkt en verder op poten wil zetten.

Wat ga je doen als Medewerker Accounting bij Planet Happy?

Uiteraard verwerk je bij ons als Medewerker Accounting de administratie op een juiste wijze. Daarnaast zul je regelmatig contact hebben met leveranciers en klanten over onder andere betalingen. Je houdt de administratie mailbox goed bij en beantwoordt de vragen op een klantvriendelijke wijze. In het boekhoudprogramma Exact verwerk je de facturen zodat ze klaar kunnen worden gezet voor betaling. Daarnaast zul je regelmatig samenwerken met onze accountant voor de maand- en jaarafsluitingen en draag je zorg voor de BTW aangiften. Je tilt de administratie naar een hoger niveau, je ziet waar er verbeterd kan worden en anticipeert daarop.

Als bovenstaande je aanspreekt én het volgende (eventueel) ook binnen jouw straatje past, dan komen we graag in contact met je:

- Je bent in het bezit van een diploma in de richting van bedrijfseconomie of accountancy;
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Medewerker Accounting;
- Een pré: ervaring met onze programma’s Exact, Logic4 en Gmail.

Wat neem je mee?

Uiteraard vinden wij het fijn als je ‘’hart hebt voor de zaak.’’ Dit houdt in dat je naast hard werken, ook in bent voor gezelligheid. We doen het immers met z’n allen. Klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid spelen een belangrijke rol binnen deze functie. Waar de Key / Sales vaak het eerste contact hebben met de klanten en leveranciers, ben jij er om de administratieve vragen op te lossen. Nauwkeurigheid is zeker van belang, maar daar kijk je vast niet gek van op gezien je veel met cijfers bezig bent.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je plezier hebt in het werk wat je doet en dit op een correcte wijze uitvoert.

Waar kom jij terecht?

Planet Happy is een speelgoedwinkel in het hogere segment, waarbij ook onze service aansluit. Wij focussen ons op duurzaam speelgoed. In 2012 opgericht en de afgelopen jaren een speler van formaat geworden. Planet Happy is dé speelgoedwinkel van Nederland, met vele online webshops en vier fysieke winkels in Driebergen, Arnhem, Nijmegen en Amsterdam.

Wat kun je van ons verwachten?

We hopen je een leuke werkplek te bieden waar ook zeker ruimte is voor gezelligheid. Ook kun je ruimte verwachten om te blijven innoveren. Denk bijvoorbeeld aan het bijwonen van en het volgen van cursussen/trainingen. Het betreft een parttime functie van 24-36 uur per week (uren zijn uiteraard in overleg). Dit alles met een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, leuke personeelskorting en een pensioenregeling.

Interesse?

Heb jij zin in deze uitdaging? Stuur dan je CV via één van onderstaande opties. En een motivatiebrief? Die is niet verplicht, maar mag uiteraard wel. ;) Ons kantoorpand zit naast het magazijn aan de Velperengh 2B in Doorn.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail of bel dan even.

Else-Marijn Floor
hr@planethappy.nl
0343 522020

Marketing stagiair

Periode: Vanaf augustus 2023 | Locatie: Velperengh 2B, Doorn | Soort dienstverband: Stage


Ben jij als communicatie of marketing student op zoek naar een leuke, diverse en veelzijdige stage, waarin je ook eigen verantwoordelijkheden krijgt en geen dag saai is? Zoek dan niet verder, want je bent van harte welkom bij ons in het marketing team!


Over Planet Happy

Planet Happy is een speelgoedwinkel in het hogere segment, waarbij ook onze service aansluit. Wij focussen ons op duurzaam speelgoed. In 2012 opgericht en binnen 10 jaar een speler van formaat geworden. Planet Happy is dé speelgoedwinkel van Nederland, met vele online webshops (zowel nationaal als internationaal) en 4 fysieke winkels in Amsterdam, Driebergen, Arnhem en Nijmegen. Daarnaast verkopen wij via verschillende marketplaces, zoals Bol.com en hebben we een eigen groothandel, Waloka.

Wat ga je doen

Als stagiair op de marketingafdeling werk je samen met je marketing collega’s aan het verder in de markt zetten van Planet Happy. Denk daarbij aan de volgende onderdelen:

- Onderhouden van onze social media kanalen;
- Opzetten en fine tunen van social advertenties;
- Onderhoud van de content op de website: product informatie, tekst & afbeelding, banners ontwerpen en SEO optimalisatie;
- Drukwerk: flyers, posters;
- Meedenken en helpen opzetten van acties/campagnes rondom thema's zoals Pasen, Sinterklaas en kerst.

Wat moet je kunnen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij Planet Happy. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij moedigen je aan je mening te geven en hechten hier ook waarde aan. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

- Je doet een MBO of HBO opleiding in de richting marketing & communicatie of commerciële economie;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits of Frans is een pré;
- Je bent creatief en communicatief sterk; 
- Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband;
- Kennis van InDesign en/of Photoshop is een pré. Maar daar kunnen wij zeker ook kennis van overbrengen.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om in de keuken te kijken van een gemotiveerd, groeiend bedrijf. Binnen het bedrijf motiveren en stimuleren collega’s elkaar en doe je het echt samen, dit alles binnen een omgeving waarin iedereen plezier heeft in het werk. Zo is er ruimte voor een potje tafeltennissen of een rondje wandelen. En op vrijdagmiddag genieten we van het foute uur.

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren t.a.v. Robin. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via r.hendriksen@planethappy.nl, ook bereikbaar op +31 643497578.

Accountmanagement stagiair

Periode: Per direct | Locatie: Velperengh 2B, Doorn | Soort dienstverband: Stage


Ben jij als communicatie of marketing student op zoek naar een leuke, diverse en veelzijdige stage, waarin je ook eigen verantwoordelijkheden krijgt en geen dag saai is? Zoek dan niet verder, want je bent van harte welkom bij ons in het educatieve team!


Over Planet Happy

Planet Happy is een speelgoedwinkel in het hogere segment, waarbij ook onze service aansluit. Wij focussen ons op duurzaam speelgoed. In 2012 opgericht en binnen 10 jaar een speler van formaat geworden. Binnen Planet Happy hebben wij de afdeling Planet Happy EDU. Deze afdeling levert aan veel kinderopvang organisaties binnen Nederland. Een mooie tak binnen het bedrijf waar wij jou versterking bij kunnen gebruiken. Neem gerust een kijkje op https://www.planethappyedu.com/ om onze afdeling te leren kennen.

Wat ga je doen

Als stagiair op de edu afdeling werk je samen met je verschillende collega’s aan het verder in de markt zetten van Planet Happy. Denk daarbij aan de volgende onderdelen:

- Klant gesprekken bijwonen;
- Controleren van orders in onze systemen;
- Onderhouden van verschilende websites;
- Accounts beheren/aanmaken;
- Nieuwsbrieven maken.

Wat moet je kunnen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij Planet Happy Edu. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij moedigen je aan je mening te geven en hechten hier ook waarde aan. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

- Je doet een MBO of HBO opleiding in de richting marketing & communicatie, accountmanager of commerciële economie;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
- Je bent creatief en communicatief sterk;
- Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband;

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om in de keuken te kijken van een gemotiveerd, groeiend bedrijf. Binnen het bedrijf motiveren en stimuleren collega’s elkaar en doe je het echt samen, dit alles binnen een omgeving waarin iedereen plezier heeft in het werk. Zo is er ruimte voor een potje tafeltennissen of een rondje wandelen. En op vrijdagmiddag genieten we van het foute uur.

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren t.a.v. Sharen de Bruin en Maaike de Ligt. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via info@planethappyedu.com, ook bereikbaar op 0343 - 223016.

Marketplaces stagiair

Periode: Per direct | Locatie: Velperengh 2B, Doorn | Soort dienstverband: Stage


Ben jij als communicatie of marketing student op zoek naar een leuke, diverse en veelzijdige stage, waarin je ook eigen verantwoordelijkheden krijgt en geen dag saai is? Zoek dan niet verder, want je bent van harte welkom bij ons in het marketplace team!


Over Planet Happy

Planet Happy is een speelgoedwinkel in het hogere segment, waarbij ook onze service aansluit. Wij focussen ons op duurzaam speelgoed. In 2012 opgericht en binnen 10 jaar een speler van formaat geworden. Planet Happy is dé speelgoedwinkel van Nederland, met vele online webshops (zowel nationaal als internationaal) en 4 fysieke winkels in Amsterdam, Driebergen, Arnhem en Nijmegen. Daarnaast verkopen wij via verschillende marketplaces, zoals Kaufland, Bol, Zalando en hebben we een eigen groothandel, Waloka.

Wat ga je doen

Als stagiair op de marketplace afdeling werk je samen met je marketplace collega’s aan het verder in de markt zetten van Planet Happy. Denk daarbij aan de volgende onderdelen:

- Onderhouden van onze marketplace kanalen;
- Opzetten en fine tunen van marketplace advertenties;
- Onderhoud van de content op de marketplaces: productinformatie, tekst & prijzen;
- Controleren van orders in onze systemen;
- Meedenken en helpen opzetten van nieuwe marketplaces.

Wat moet je kunnen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij Planet Happy. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij moedigen je aan je mening te geven en hechten hier ook waarde aan. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

- Je doet een MBO of HBO opleiding in de richting marketing & communicatie of commerciële economie;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits of Frans is een pré;
- Je bent creatief en communicatief sterk;
- Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband;
- Kennis van Microsoft Office is een pré. Maar daar kunnen wij zeker ook kennis van overbrengen.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om in de keuken te kijken van een gemotiveerd, groeiend bedrijf. Binnen het bedrijf motiveren en stimuleren collega’s elkaar en doe je het echt samen, dit alles binnen een omgeving waarin iedereen plezier heeft in het werk. Zo is er ruimte voor een potje tafeltennissen of een rondje wandelen. En op vrijdagmiddag genieten we van het foute uur.

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren t.a.v. Nick. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via marketplaces@planethappy.nl, ook bereikbaar op +31 343 522 020.

Volg ons

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen