Maak kennis met ons favoriete speelgoed
Inloggen
Winkelmandje
Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktijd

Top 10 favoriete speelgoed

Top 10 favoriete speelgoed
Geplaatst op 13-4-2021 door Marketing

Maak kennis met onze favoriete producten!

Misschien zijn sommige producten je al bekend en inmiddels onmisbaar in de kinderkamer en wellicht kom je ook nog nieuwe producten tegen. Wat de producten gemeen hebben, is dat ze ook nog eens duurzaam zijn. In deze blog vertellen we je wat het speelgoed van de 10 merken zo bijzonder maakt.

PlanToys

Het speelgoed merk PlanToys staat in het teken van aandacht voor de natuur, veiligheid en de ontwikkeling van kinderen. De producten zijn gemaakt van natuurlijk rubberhout van rubberbomen die geen latex meer produceren. De overgebleven materialen worden ingezet voor de gerecyclede lijn genaamd PlanWood. Draag spelenderwijs bij aan een ecovriendelijke wereld. Kwaliteitsspeelgoed met hart voor de kinderen én voor de wereld van begin tot eind.

Rainbow Alligator PlanToys

 

 

 

De Rainbow alligator is onderdeel van de PlanWood collectie. Dit gekleurde figuur, beweegt op en neer en maakt een klik-klak geluid als het wordt voortgetrokken.

 

HABA

HABA is van origine een Duits merk met speelgoed gemaakt van fijn houtwerk, voorzien van een PEFC-label. Bij de productontwikkeling wordt er zorgvuldig gekeken naar de producteigenschappen zodat kinderen er lang plezier aan beleven en ook de volgende generatie kan spelen met HABA. Het speelgoed varieert van leuke gezinsspellen, poppen, poppenhuizen en speelgoed om de natuur te ontdekken. Milieuvriendelijk, duurzaam én een grote collectie oersterk houten speelgoed, voor jarenlang speelplezier.

HABA Boomgaard Planet Happy

 

 

 

 

Haal de oogst op tijd binnen, voordat de raaf haar sporen achterlaat! Het HABA Boomgaard vloerspel is een coöperatief spel waarmee kinderen op een leuke manier leren samenwerken.

 

Wishbonebike

De Wishbonebike is een slim ontworpen loopfiets die meegroeit met je kind en verstelbaar is in verschillende standen. Daarnaast gaat de loopfiets jarenlang mee, doordat hij 100% repareerbaar is. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij Wishbonebike, alle keuzes die het merk maakt binnen het productieproces zijn milieubewust. Zelfs het verpakkingsmateriaal en de inkt is milieuvriendelijk. Ook hebben ze een unieke collectie genaamd de Wishbonebike recycled, gemaakt van 70% gerecycled tapijt én met wel 5 jaar garantie. Hoe gaaf is dat!

Wishbonebike recycled Planet Happy

 

 

 

De Wishbonebike recycled is volledig duurzaam, multifunctioneel, lichtgewicht, gaat lang mee én is gemakkelijk te verstellen. De fiets is gemaakt van 70% gerecycled tapijt en plastic flessen. Het frame en de wielen bevatten zo min mogelijk toevoegingen, voor een maximale recyclebaarheid.

 

Waytoplay

Waytoplay speelgoed maakt de meest flexibele autowegen voor kinderen! De sets bestaan uit rechte stukken, bochten, rotondes en kruisingen die gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn. De wegen zijn gemaakt van rubber, waardoor je er zowel buiten als binnen mee kunt spelen. Kies jouw eigen ‘waytoplay’ en creëer eindeloos veel manieren om te spelen. Stimuleer de fantasie en maak elke denkbare vorm of route! Waytoplay is speelgoed met een open einde en heeft hiermee geen bepaald doel of resultaat. Bouw, speel en creëer jouw favoriete autoweg, waar en wanneer jij maar wilt. Wees creatief met de waterbestendige, flexibele en duurzame autowegen. De Waytoplay-wegen zijn gemaakt van hoogwaardig en kindveilig PVC, gemaakt om een leven lang mee te gaan. Waytoplay produceert met hart voor de lokale en wereldwijde industrie. De productie vindt plaats in Europa, waar ze ook werk creëren voor mensen die niet in de normale arbeidsmarkt terecht kunnen. Sommige auto's zijn zelfs handgemaakt! Je kunt de wegen gemakkelijk combineren met andere merken zoals Wobbel, Grimm’s, Schleich en Playmobil.

Waytoplay King of the Road Planet Happy



 

De Waytoplay King of the Road set bestaat uit 40 delen, waarvan 16 bochten, 16 rechte stukken, 4 kruisingen en 4 rotondes. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer oneindig lange wegen naar een fantasierijke bestemming. Deze set gaat jarenlang mee, is gemakkelijk schoon te maken en perfect in combinatie met ander speelgoed.

 

Grimm's

Het houten speelgoed van Grimm’s wordt handgemaakt van duurzaam Europees hout en afgewerkt met natuurlijke verfstoffen en oliën. Door de eenvoudige vormen is er genoeg ruimte voor kinderen om hun eigen creativiteit en fantasie te ontwikkelen. Het houten speelgoed heeft de mooiste kleuren en texturen en een minimalistisch ontwerp van hoge kwaliteit. Het Grimm’s speelgoed is gecertificeerd volgens de FSC®-norm: het gebruikte hout is afkomstig uit duurzame bosbouw in Europa en bestaat uit elzen-, linde-, beuken- en esdoornhout. Alle producten worden regelmatig getest en voldoen aan de Europese speelgoed veiligheidsnorm (EN71) en Amerikaanse normen. Doordat het speelgoed van Grimm’s volledig is gemaakt van natuurlijk materiaal, is het product altijd uniek in zijn soort met unieke kenmerken die door de natuur zijn gemaakt.

Grimm's houten regenboog Planet Happy

 

 

 

De regenboog is heel veelzijdig en ideaal voor kinderen om mee te spelen. Stapel, bouw of sorteer met de verschillende bogen en stimuleer fantasierijk spel. Gebruik de regenboog om poppen te wiegen of bouw de meest kleurrijke huizen, bruggen en tunnels.

 

Stapelstein

Kinderen hebben voldoende beweging nodig voor een gezonde ontwikkeling. Aangezien voldoende beweging voor kinderen niet altijd vanzelfsprekend is, is Stapelstein opgericht om de beweging te stimuleren. Het simpele design van Stapelstein laat veel ruimte over aan de fantasie: rollen, balanceren, sorteren en nog véél meer. De producten van Stapelstein zijn 100% gemaakt van recyclebaar materiaal en bestaat uit grondstof besparende EPP, vrij van weekmakers en andere toevoegingen. De stenen zijn licht én efficiënt te stapelen, waardoor het weinig ruimte inneemt.

Stapelstein Phoenix Planet Happy

 



 

De Stapelstein Phoenix is geproduceerd van 100% gerecycled materiaal. Een statement voor duurzame productie, bewuste consumptie en een minimalistisch design. Stapelstein is waterafstotend, weerbestendig en UV-bestendig, zodat je er zowel binnen en buiten mee kunt spelen. De Stapelstein stenen zijn ideaal om mee te spelen voor kids vanaf één jaar.

 

Wobbel

De Wobbel geeft kinderen oneindig veel speelmogelijkheden en niet alleen voor kinderen, het is houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Het hout van de Wobbel komt van streng gecontroleerde plantages, waarbij herplanting wordt gewaarborgd. Het beukenhout is afkomstig van Europese FSC gecertificeerde plantages. Het wolvilt van de Wobbel komt van een lokale leverancier en is gemaakt van natuurlijk vilt, gekleurd door de natuur. Daarnaast is het vilt voor de Wobbel Pro, Starter en 360 gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen. De verpakkingen van Wobbel bestaan uit volledig gerecycled karton, ook afkomstig van een lokale leverancier en voor het logo wordt er gebruikgemaakt van duurzame inkt.

Wobbel Starter Planet Happy

 

 

 

De Wobbel Starter is een echte ‘mijn eerste’ Wobbel. Een extra stabiel ontwerp voor wiebelige benen en extra licht voor kleine armen. Het stevig geperste vilt bestaat voornamelijk uit gerecyclede pet flessen en voorkomt daardoor krassen op de vloer en op de Wobbel. De zachte vilten look betekent een extra uitnodiging voor de gebruikers, is slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Beweeg, speel, fantaseer en rust uit.

 

Lilliputiens

Bij Lilliputiens staat alles in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos veel speelplezier. De producten van Lilliputiens worden gemaakt van kwalitatief goede en veilige materialen. Bovendien sluiten de slimme producten van Lilliputiens aan bij de ontwikkeling en worden de kids uitgedaagd tot het leren van nieuwe dingen. De nieuwe houten collectie van Lilliputiens is FSC gekeurd en er wordt gebruik gemaakt van gerecycled vulmateriaal en ecologische stoffen. Daarnaast worden de producten van Lilliputiens zo klein mogelijk verpakt en plastic wordt vermeden. Heb jij toch te maken met een plastic verpakking? Dan is deze volledig gerecycled!

Lilliputiens Pablo rammelaar Planet Happy



 

De Lilliputiens Pablo muzikale rol zorgt voor het ontdekken van verschillende geluiden en bewegingen. Elk kleurrijk stukje van Pablo's lichaam maakt een ander geluid en nodigt kinderen uit om op ontdekking te gaan. De verschillende delen kunnen gemakkelijk los- en vastgemaakt worden dankzij de klittenband. Vier rammelaars in één!

 

Green Toys

Green Toys is het ideale speelgoed voor het stimuleren van denkbeeldig spel en is ook nog eens duurzaam. Het speelgoed van Green Toys wordt gemaakt van gerecyclede melkflessen en yoghurtbekers. Het plastic wordt schoongemaakt, versnipperd en opnieuw verwerkt tot grondstof. Daarnaast zijn alle producten vrij van PVC, BPA en Ftalaten. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebaar karton en bedrukt met soja-inkt. Mocht er plastic nodig zijn voor de verpakking, dan gebruikt Green Toys hiervoor 100% gerecyclede waterflessen.

Green Toys vuilniswagen Planet Happy

 

 

 

Laat je kind spelenderwijs kennismaken met een ecologische levenswijze. De basisregels van het recyclen leer je met deze truck! Het eco-design van deze truck bevat geen sporen van metaal en is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

 

Sigikid

Sigikid zorgt ervoor dat de producten jarenlang meegaan en veilig blijven, zelfs bij intensief gebruik. Alleen producten die de test en vereisten doorstaan, ontvangen het SIGISAFE-keurmerk. De pluches van de Green Bio collectie zijn biologisch geteeld en gevuld met schapenwol, vriendelijk voor kind én milieu. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van hulpbron besparende middelen en er worden geen materialen gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu. Ook alle verpakkingen zijn recyclebaar. De Sigikid producten kunnen gewassen worden op 30° of 40° en zijn daarom enorm gebruiksvriendelijk!

  Sigikid knuffeldoekje gans Planet Happy

 

 

 

 

Knuffeldoekjes hebben veel waarde - een eerste vriend en een onmisbare metgezel - vaak tot ver voorbij de babytijd. De vleugels en geknoopte poten nodigen kinderen uit tot het vastpakken en knuffelen van dit lieve gansje.

 

Welk product is jouw favoriet?

Zoals je kunt zien, gaat duurzaamheid niet ten koste van speelwaarde of design. Het behoud van onze aarde is een zorg van alle merken die hier worden benoemd. Zo draagt iedereen bij op zijn eigen manier, ook als uiteindelijke gebruiker van het product.

Er zijn natuurlijk nog veel meer producten die we je graag laten zien. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het tofste speelgoed! Heb jij al een mooi product gezien? Klik dan op de afbeelding om meer te zien over dit product.

Volg ons

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen